HTML

NU SKIN

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Fiatalodj a NU SKINnel Hargita megyében!

2009.03.29. 13:10 Jack Nicholson

Gondolkodott már azon, hogy miért néznek ki néhányan fiatalabbnak a koruknál?

A NU SKIN® MEGFEJTETTE E TITOK TUDOMÁNYOS MAGYARÁZATÁT


Ismereteink azt igazolják, hogy a napsugárzás és a szennyező anyagok okozhatnak szabadgyökökhöz hasonló károkat és felgyorsítják az öregedés folyamatát. Ugyanakkor sokan azok közül, akik gondosan kerülik a napsugárzást mégis gyakran tapasztalják az öregedés indokolatlan felgyorsulását.

A Nu Skin® kutatásai feltárták a bőr öregedésének egy mindeddig rejtve maradt BENNÜNK REJLŐ okát. Ez a bőr mélyrétegében lévő belső öregítő tényező megállás nélkül szabadgyököket termel, és egyre intenzívebben a kor előrehaladtával.

Ám a napsugárzással ellentétben, ez elől mem lehet elbújni. Mennél több a szabagyök, annál jelentősebb a bőr károsodása, megjelennek a ráncok, a bőr megereszkedik, elszineződik, foltosodik és az öregedés további látható jelei jelennek meg rajta.

Kizárólag a Nu Skin® függő SZABADALOMMAL rendelkező ageLOC™ technológiája képes lelassítani a szabadgyökök termelődését közvetlenül a forrásuknál, ezáltal lehetővé téve Önnek, hogy kezében tartsa bőrének jövőjét!

Engedje hát, hogy tudományos eredményeink az Ön szépségének titkává váljanak és az ageLOC™ technológiát alkalmazó Galvanic Spa™ Facial Gels (Arckezelő gélek) segítségével valódi kora örökre rejtve maradjon!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://1nuskin.blog.hu/api/trackback/id/tr731032853

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása