HTML

Otthonába hozza a kozmetikai szalonokat: NU SKIN

2009.03.29. 12:59 Jack Nicholson

Otthonába hozza a kozmetikai szalonokat

Modern, stresszes életünkben a kozmetikai kezelések jóval többet jelentenek  alkalmi kényeztetésnél, a jó megjelenés és közérzet előfeltételei is egyben. A kozmetikusok már több mint ötven éve alkalmazzák a galvánáramot a bőr felfrissítésére, új energiákkal való feltöltésére. A gyengéd masszírozás során, az elektromos áram koncentrálja a sejtenergiát és serkenti a vérkeringést.

A Nu Skin® Galvanic Spa™ System II és a Galvanic Spa™ System II Executive segítségével most otthonában élvezheti ezeket a hatásos kezeléseket. A Galvanic Spa készülékkel szabadalmazott csúcstechnológiát használva, előzetes bejelentkezés nélkül simíthatja ki vonásait és tüntetheti el a  ráncokat! A kezelés megfiatalítja arcát, revitalizálja fejbőrét vagy akár egész testét.

 A Galvanic különbség

Ez a szabadalmazott készülék állítható erősségű, alacsony feszültségű galvánáram (elektromos áram) segítségével könnyíti meg a jótékony összetevők bevitelét a bőrbe, ezáltal tisztítja, hidratálja azt, valamint élénkíti a keringést és sugárzóvá teszi bőrét.

A négy különböző cserélhető kezelőfej – arc-, fejbőr-, test- és a célzott kezelőfej gyengéden masszírozva egységben dolgozik a különleges összetételű termékekkel. Megkönnyíti a kulcsfontosságú bőrápoló összetevők bejuttatását a bőrbe, az optimális eredmény elérése érdekében.   

Kutatások igazolták, hogy a Nu Skin Galvanic Spa II Kezelés legalább 70%-kal megnöveli az aktív hatóanyagok felszívódását még a galvánáramos kezelés után 24 órával is.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://1nuskin.blog.hu/api/trackback/id/tr141032830

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása