HTML

NU SKIN, a legjobb választás Hargita megyében!

2009.03.29. 13:05 Jack Nicholson

Simítsa ki vonásait és ráncait a Tru Face™ Line Corrector segítségével!

A Tru Face™ Line Corrector pozitív töltésű prokollagén peptideket tartalmaz, amely összetevő ideálisan egészíti ki az exkluzív Galvanic Spa™ II technológiát. A célzott kezelőfejjel a Galvanic készüléket pozitív töltésre állítva (két szökökút), ezekkel a prokollagén peptidekkel még job eredményt lehet elérni.

A Galvanic Spa™ II célzott kezelőfejet használva a Tru Face Line Corrector krémben lévő pozitív töltésű peptidek hatékonyabban szívódnak be a bőrbe. Ezek a peptidek hatékonyan csökkentik a felszíni és mély barázdákat a száj, a szem környékén, illetve a homlokon, azáltal hogy öregedést visszafordító jeleket küldenek a kollagént termelő sejteknek. Ez a kezelőfej lehetővé teszi Önnek, hogy célzottan kezelje az arc kisebb felületeit, újabb lendületet adva ezzel a már ismert öregedésgátló kezeléseknek.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://1nuskin.blog.hu/api/trackback/id/tr971032841

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása