HTML

NU SKIN

Friss topikok

Linkblog

Archívum

NU SKIN Hargita megye

2009.03.29. 13:08 Jack Nicholson

A Nutriol® termékekkel haja dúsabb hatású és tapintású lesz.

Mindegy, hogy váratlanul történik vagy genetikailag kódolt, amikor észrevesszük, hogy megváltozik hajunk állaga, az a vég kezdetének tűnhet. Ahelyett, hogy aggódva figyelné, nem volna jobb tenni valamit haja jövőjének megóvásáért?

A Nutriol®, szabadalmaztatott technológiájával fokozza a haj és a fejbőr vitalitását, így egész életen át hozzájárul az egészséges külsejű hajhoz. Az optimális hatás érdekében használja a Galvanic Spa™ II haj kezelőfejjel a fejbőrbe masszírozva!

A Nutriol Sampon Tricalgoxyl®-t tartalmaz, ami egy, európai laboratóriumban klinikailag bizonyított hatékonyságú tengeri alga kivonat. A Nutriol hidratálja a hajat és ásványi anyagokkal tölti fel a fejbőrt, ezáltal dús hatásúvá és tapintásúvá varazsolja haját. A Nutriol revitalizálja a fejbőrt és maximális vitalitást biztosít a hajnak, és biztosítja Önnek a szükséges technologiát ahhoz, hogy visszavághasson

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://1nuskin.blog.hu/api/trackback/id/tr811032847

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása