HTML

Nu Skin, az élet jobbá tétele termékeink révén

2009.03.29. 12:46 Jack Nicholson

         

 
A BIZONYÍTOTT KÜLÖNBSÉG.

Azon dolgozunk, hogy megmutassuk a különbséget Önöknek! Abban az esetben, ha egy élmény, termék vagy szolgáltatás nem bizonyítja az általunk képviselt különbséget, azt, hogy jobb a többinél, akkor nem állunk ki mellette. Azáltal, hogy azt ígértük megmutatjuk a különbséget, egyúttal a legjobb embereket, termékeket, vállalati kultúrát és az iparág legjobb üzleti lehetőségét ígértük, jövőképünknek és küldetésünknek megfelelően. Leegyszerűsítve: a Nu Skin a BIZONYÍTOTT KÜLÖNBSÉGET képviseli!

EMBEREK

Az általunk képviselt különbséget az embereink bizonyítják. Teljesen egyértelmű, hogy a Nu Skin lényege és ereje az embereiben rejlik, azokban, akik folyamatosan bizonyítják a különbözőségüket nap, mint nap, jobbá téve sok-sok életet a világban és inspiráló, törekvő vezetővé válva az életben.

TERMÉK

A különbségünket legjobban termékeink bizonyítják. A Nu Skin olyan innovatív termékeket kínál, amelyek előnyei bizonyíthatóak. Termékeink széles skálán mozogva kínálnak lehetőséget az élet jobbá tételére szerte a világon.

VÁLLALATI KULTÚRA

A különbségünket vállalati kultúránk is tükrözi. Vonzzuk a tehetséges üzletépítő vezetőket, akik termékeny és vidám környezetben gyarapodhatnak. Rendezvényeink világszerte, valamint a Force for Good Foundation (Jobbító Erő Alapítvány) is azt bizonyítja, hogy erőteljes vállalati kultúra köt össze minket.

LEHETŐSÉG

A különbséget, az általunk kínált lehetőség is bizonyítja. A Nu Skinnnel a profi vezetők szépen gyarapodnak, ezáltal inspirálva és erősítve másokat. Üzletépítőink arról számolnak be, hogy jobb lett az életük, amióta csatlakoztak a Nu Skinhez. Elkötelezetten szeretnénk a legjobb lehetőséget kínálni álmai megvalósítására!

 

Nu Skin Galvanic Spa by global1partners.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

galvanic spa before and after #4 by global1partners.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://1nuskin.blog.hu/api/trackback/id/tr131032800

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása